Tjänster

Kvalificerad i Medicinsk Fotvård och Massage

Jag strävar efter att ge dig den bästa servicen genom att se till att du är avslappnad.  Vårt uppdrag är att göra massage-, skönhet och spaliknande upplevelser tillgängliga för alla i sitt eget hem eller på kontoret. Vi förstår stressen och påfrestningarna med att leva och arbeta i en storstad och vi brinner för att hjälpa dig att uppnå ett lugnare tillstånd. Vi har på nära håll sett effekten av massage och skönhet på sinne och  kropp och vill nu visa alla hur mycket ni kan ha nytta av våra behandlingar.

 

Helkropps massage

Helkroppsmassage är en behandling för välbefinnande och avslappning av vävnader och sinne. Tack vare rörelser och tryck på de behandlade områdena är det möjligt att lösa upp psykofysiska spänningar som ger en djup avslappning och välbefinnande.

Helkroppsmassage inkluderar rygg, nacke och axlar massage är den idealiska lösningen på muskelspänningar orsakade av knutar eller posturala problem i överkroppen. Släpp spänningar, öka ditt rörelseomfång och lindra kronisk smärta med denna nödvändiga massage.

Zonterapi

Zonterapi är en avslappnande och balanserande behandling som passar alla åldrar.
Behandlingen börjar med en härlig fotmassage. Detta är avslappnande för klienten och ger även terapeuten en möjlighet att känna på fötterna för att lokalisera områden med spänningar och obalans

Efter detta använder zonterapeuten en tumgångsteknik för att trycka på områden på fötterna för att stimulera nerver i huden. Det finns 7000 nervändar på fötterna och genom att trycka på dessa skickas nervsignaler runt hela kroppen.

Prislista

  • Hembesök Medicinska fotvård 800 kr
  • Hembesök en timme helkroppsmassage 850 kr

    En timme

  • Hembesök 30 minuter massage 450 kr

    30 minuter

  • 25 minuter underben och fot massage 350 kr

    25 minuter